İzleyiciler

27 Ocak 2016 Çarşamba

The Beatles Hala Zirvede

tarbucks ve Spotify, kullanıcıların her iki uygulamayı aynı anda deneyimlemeleri amacıyla bir ortaklıkta bulunmuştu. Bu ortaklıkta, The Beatles grubu en çok tercih edilen oldu.


The Beatles Hala Zirvede
Starbucks ve Spotify, kullanıcıların mağazada zaman geçirdikleri sırada çalınan müziği Spotify’de yer alan listelerine ekleyebilme özelliği konusunda işbirliğine gitmişti. Henüz çok taze olan ortaklık ise, meyvelerini vermişe benziyor.

60'lı yıllarda müziğinin efsane müzik grubu The Beatles, grubun elde olmayan sebeplerden dağılmasının ardından uzun bir süre geçse de, zirvede olmaya devam ediyor.
Liverpool kentinin dünyaya armağan ettiği müzik grubu, uygulama içerisindeki dinlenme oranlarıyla rekor kırdı.
2016 yılı itibariyle Spotify platformunda kullanıcılarla buluşan grup, henüz 1 ayını doldurmamışken 250 milyonun üzerinde bir dinlenme oranıyakaladı.
Mevcut Viral 50 listesindeki 38 şarkıyı barındıran The Beatles, bu bağlamda da açık ara önde gözüküyor.
16-01/27/the-beatles-spotify.png
Spotify uygulamasında en çok dinlenen ve listelere dahil edilen The Beatles şarkıları ise, “Let It Be”, “Here Comes The Sun”, “Come Together”oldu.
:: The Beatles’ın neredeyse 50 yıl geçmesine rağmen, hala zirvede olması konusunda ne düşünüyorsunuz?

♪ Music ( Müzik ) - Yabancı Şarkı Sözü Çevirileri Turkish Versions Of Lyrics,türkçe şarkı -- Tabb - Akor - Nota gitar, piyano, keman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Music( Müzik Yabancı Şarkı Sözü Çevirileri Turkish Versions Of Lyrics,Tabb,Akor,Nota,gitar,piyano,keman