İzleyiciler

29 Haziran 2016 Çarşamba

Google Arama Sonuçlarına Şarkı Sözleri Geliyor

Google üzerinden en çok arananlar arasında yer alan şarkı sözleri için Google’dan ciddi bir hamle geliyor.


Google Arama Sonuçlarına Şarkı Sözleri Geliyor
Google ile şarkı sözü araması yapan kişilere yönelik Google, yeni bir projeyi daha kullanıma sunacak. Konuyla ilgili elde edilen bilgilerde Google üzerinden yapılan şarkı sözü aramalarında şarkı sözlerinin listelemesi yapılacak ve böylece kişiler direk
sayfadan şarkı sözlerine erişim sağlayabilecek.
LyricFind İle Anlaşıldı
Google bu hizmeti sunmak için özel bir firma ile anlaşma sağlarken, LyricFind ile yapılan anlaşma ile birlikte lisanslı şarkı sözleri arama sonuçlarında yer alacak ve arama sonuçları üzerinden kolay bir şekilde şarkı sözlerine erişim sağlanabilecek.
LyricFind’ten İlk Açıklama
LyricFind CEO'su Darryl Ballantyne tarafından yapılan ilk açıklamada Google ile resmen anlaşmanın sağlandığı belirtilirken, LyricFind olarak bu anlaşmadan çok mutlu olunduğu da ifade edildi. Daha küçük ölçekli çalışmalar yapan LyricFind için de bu büyük bir fırsat olurken, marka bu sayede milyonlarca kişiye erişim hakkı elde edecek ve ismini daha fazla kişiye duyurabilecek.  
Amerika’da Başlıyor!
LyricFind ile Google ortaklığının şu an için sadece Amerika’da geçerli olacağı ve Amerika üzerinden yapılan şarkı sözü aramalarında kullanılacağı belirtildi. Bu bakımdan şu an için Avrupa ve Türkiye’de bu servisi görmek mümkün olmayacak. 

♪ Music ( Müzik ) - Yabancı Şarkı Sözü Çevirileri Turkish Versions Of Lyrics,türkçe şarkı -- Tabb - Akor - Nota gitar, piyano, keman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Music( Müzik Yabancı Şarkı Sözü Çevirileri Turkish Versions Of Lyrics,Tabb,Akor,Nota,gitar,piyano,keman